Monien vitsailutuokioiden ja pitkien puhelinsoittojen jälkeen Kantaäiti uskaltautui lähestymään Armasta lähemmin. Hän kokkasi maittavan aterian ja heti sen jälkeen pyysi miestä muuttamaan kanssaan yhteen. Armas suostui ja halusi heti kihloihin Kantaäidin kanssa. Armas sopeutui nopeasti uuteen kotiinsa ja päätti etsiä töitä. Jonkin ajan kuluttua Armas ja Kantaäiti päättivät hankkia ensimmäisen yhteisen lapsen. Kantaäidin raskaus sujui ongelmitta, vaikka häntä hieman harmitti töistä poisjääminen. Pian lapsi jo syntyikin ja tuoreet vanhemmat olivat hyvin iloisia nähdessään terveen tyttölapsen. Vaikka Kantaäiti olikin onnellinen saadessaan oman lapsen, oli hän pettynyt lapsen ollessa tummaihoinen. Tytön nimeksi vanhemmat päättivät antaa Sylviira, koska se kuulosti heidän mielestään todella kauniilta. Armas otti tehtäväkseen hoitaa Sylviiraa Kantaäidin toipuessa synnytyksestä. Mutta Armas ei osannut odottaa Kantaäidin suunnittelevan toista lasta. Kantaäiti oli nimittäin aina halunnut perintönsä menevän vaaleaihoiselle. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eräänä iltana kun Sylviira oli laitettu kehtoonsa nukkumaan, ehdotti Kantaäiti miehelleen toisen lapsen hankkimista. Armas oli hieman kummissaan, sillä hän ei ollut edes ajatellut toista lasta. Kantaäiti kuitenkin kertoi vanhuutensa lähestyvän ja että hän oli aina halunnut toisenkin lapsen. Armas ymmärsi asian ja suostui. Oli Kantaäidin toisen raskauden aika ja hän toivoi kovasti lapsen olevan valkoinen. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan perheeseen syntyi toinen tummaihoinen tyttölapsi joka sai nimekseen Melissa. Perheessä oli nyt kaksi pientä lasta, jotka kilpailivat vanhempiensa huomiosta. Sylviiran opettaminen jäi täten vähemmälle huomiolle.

Jonkin ajan kuluttua Sylviira kasvoi kouluikäiseksi lapseksi, Melissa taaperoksi ja Kantaäiti vanhukseksi. Armas oli viisastunut ensimmäisestä lapsesta ja opetti Melissan käymään potalla, puhumaan ja kävelemään. Sylviira toi koulusta kympin todistuksia, muttei siltikään saanut toivomaansa huomiota.

 

Onnistuuko Sylviira koskaan saavuttamaan vanhempiensa suosiota?